Cv-ketel Nijmegen

Profiteren van prijsverschil

U kunt uw cv-toestel in Nijmegen voordelig laten vervangen als u goed de verschillende prijzen met elkaar vergelijkt. Het prijsverschil tussen cv-installatiebedrijven kan namelijk oplopen tot wel 40%. Door hierboven uw postcode in te vullen, ontvangt u offertes van maximaal 4 installateurs bij u in de buurt. Zo krijgt u eenvoudig inzicht in de verschillende prijzen. Vraag nu offertes aan en bespaar op de aanschaf van uw cv-ketel.

Installateur bij u in de buurt

Voor zowel advies als de daadwerkelijke aanschaf van een nieuwe ketel kunt u u terecht bij een cv-installateur in de regio Nijmegen. Hij kan het beste inschatten welke mogelijkheden uw huis heeft en welke cv-ketel het beste aansluit bij uw wensen. Bovendien rekent een installateur bij u in de buurt weinig voorrijkosten. Dat prijsverschil zult u terugzien op de offerte.

Nijmegen en omgeving

Cv-installeurs uit Nijmegen plaatsen of vervangen ook cv-ketels in de omgeving. Woont u in één van onderstaande plaatsen, dan kunt u hen ook zeker benaderen voor een nieuwe cv-ketel:

  • Wijchen
  • Beuningen
  • Groesbeek
  • Elst
  • Cuick

Hr-ketels zijn efficiënterCv-ketel Nijmegen

Is uw cv-ketel verouderd, of hebt u zelfs nog geen centrale verwarming in uw huis in Nijmegen? Een nieuwe hoogrendementsketel (hr) is een grote vooruitgang voor uw portemonnee, het comfort in huis en het milieu. Nieuwe hr-ketels gaan steeds efficiënter om met warm water, zodat u minder energie nodig heeft voor de verwarming van uw huis en warm water uit de kraan. De besparing op stookkosten kan u al snel € 250 per jaar zijn.

Subsidie voor een nieuwe ketel

Wilt u een nieuwe cv-ketel in uw woning, raadpleeg van eerst uw gemeente over de subsidiemogelijkheden. De gemeente Nijmegen heeft namelijk subsidie beschikbaar voor allerlei energiebesparende maatregelen aan uw huis, waaronder ook de aanschaf van een hoogrendementsketel (hr). Hiermee kunt u veel geld besparen op de aanschaf van een nieuwe ketel. Samen met de besparing op de stookkosten wordt het zo een investering die u snel hebt terugverdiend.

Tot 40% prijsvoordeel

Wij raden u aan om altijd eerst prijzen met elkaar te vergelijken. Door offertes aan te vragen kunt u tot wel 40% prijsvoordeel behalen op een nieuwe cv-ketel in Nijmegen.