Cv-ketel Groningen

Gratis offertes

Uw cv-ketel laten vervangen hoeft niet veel te kosten. Door het slim aan te pakken, kunt u aanzienlijk besparen op de aanschafprijs. De beste tip is om van tevoren uit te zoeken welke ketel het beste bij uw wensen past, en hoe hoog de kosten zijn die verschillende cv-installateurs rekenen. Als u hierboven uw postcode invult, ontvangt u gratis en geheel vrijblijvend offertes van maximaal 4 cv-installateurs in de regio Groningen. Zo krijgt u inzicht in de verschillende prijzen en kiest u voor de beste optie.

Een lokale installateur is het beste

De vervanging van uw cv-ketel kunt u het beste laten verzorgen door een installateur bij u uit Groningen. Hij heeft kennis van de bouwtechnische eigenschappen van uw huis en kan het beste bepalen welk cv-toestel bij uw woonsituatie en warmwatergebruik past. Ook hoeft een lokale monteur minder voorrijkosten te rekenen, wat u weer scheelt op de aanschafprijs.

Cv-ketel in Groningen

Cv-installateurs in Groningen beperken zich niet alleen tot de hoofdstad. Ook als u in één van onderstaande plaatsen woont, zijn zij beschikbaar voor het plaatsen of vervangen van uw cv-ketel:

  • Winschoten
  • Veendam
  • Hoogezand
  • Roden
  • Zuidhorn
  • Bedum
  • Delfzijl

Hr-ketel is populairCv-ketel Groningen

Het vervangen van uw cv-ketel door een zogenaamde hoogrendementsketel is een goede optie om energie te besparen. Hr-ketels zijn steeds efficiënter in het verwarmen van een woning. Deze ketels zijn dan ook populair in Nederland. Welk type hr-ketel het beste past bij uw woning in Groningen, hangt af van uw warmwaterverbruik en de eigenschappen van het huis. U kunt hiervoor het beste advies vragen van een professionele cv-installateur.

Provincie komt u tegemoet

Wilt u graag een energiezuinige cv-ketel in huis, maar zijn de aanschafkosten te hoog? De provincie komt u hierin tegemoet. Inwoners van de provincie Groningen kunnen in aanmerking komen voor een zogenaamde duurzaamheidslening. Dat betekent dat u onder gunstige voorwaarden een bedrag bij de provincie kunt lenen voor de aanschaf van een nieuwe ketel. Raadpleeg voor meer informatie de website van uw gemeente.

Tot 40% besparen door offertes aan te vragen

Cv-installateurs hanteren verschillende tarieven. Wij raden u daarom aan om eerst prijzen met elkaar te vergelijken. Door offertes aan te vragen kunt u tot wel 40% besparen op het plaatsen of vervangen van uw cv-ketel in Groningen.