Cv-ketel Dordrecht

Goedkoper uit

Bent u van plan om een cv-ketel in uw woning in Dordrecht te laten plaatsen, dan doet u er verstandig aan om eerst de prijzen van een aantal cv-installateurs naast elkaar te leggen. De onderlinge prijsverschillen zijn namelijk aanzienlijk. Consumenten die van onze service gebruik maken en offertes aanvragen, zijn tot wel 40% goedkoper uit bij de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel. Wilt u ook van dit prijsvoordeel profiteren, vul dan hierboven uw postcode in. U ontvangt dan gratis en vrijblijvend offertes van maximaal 4 cv-installateurs uit uw omgeving.

Een installateur uit Dordrecht

Een cv-installateur uit Dordrecht levert u allereerst financieel voordeel op. Doordat de installateur geen lange afstand hoeft af te leggen, kan hij de voorrijkosten laag houden. Daarnaast is het prettig om een lokale installateur de klus te laten doen, omdat hij kennis heeft van de bouwtechnische eigenschappen van de huizen in uw buurt. Hij kan dus het beste inschatten welke cv-ketel het meest geschikt is voor uw woning, en hoe deze het beste kan worden geïnstalleerd.

In de regio

Cv-installatiebedrijven in Dordrecht plaatsen doorgaans ook cv-ketels verderop in de regio, zoals o.a. in:

  • Papendrecht
  • Zwijndrecht
  • Alblasserdam
  • Strijen
  • Sliedrecht

Veel besparen met hr-ketels

Een hoogrendementsketel (hr) is zeer effici├źnt in het gebruik van warm water, omdat de hete waterdamp niet wordt afgevoerd, maar opnieuw wordt gebruikt om water op te warmen. Zo is er veel minder gas nodig om warm water te kunnen leveren. Hr-ketels hebben een rendement van meer dan 100%. Het vervangen van uw cv-ketel door een nieuwe hr-ketel is dan ook een goede manier om veel energie te kunnen besparen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook gunstig voor uw portemonnee.

Cv-ketel Dordrecht

Meer bespaartips

De aanschaf van een nieuwe cv-ketel kan een stuk voordeliger dan u denkt. Zo loont het om van tevoren uw warmwaterverbruik goed in kaart te brengen. U kunt dan een ketel uitzoeken met een capaciteit die daar precies bij past, zodat u profiteert van optimaal rendement. En heeft u er wel eens aan gedacht om bij uw buren in Dordrecht te informeren of ook zij misschien hun cv-toestel willen vervangen? Installateurs geven vaak korting als zij meerdere klussen op dezelfde locatie kunnen doen. Natuurlijk zijn er nog meer bespaartips te bedenken om voordelig een cv-toestel aan te kunnen schaffen.

Offertes vergelijken

Tussen de prijzen van cv-installateurs kan veel verschil zitten. Het loont dan ook om deze prijzen eerst met elkaar te vergelijken. Door offertes aan te vragen bespaart u aanzienlijk op de totaalprijs voor een cv-ketel in Dordrecht.