Cv-ketel Apeldoorn

Prijsverschillen

Een nieuwe cv-ketel is een belangrijke investering. Het ligt niet altijd voor de hand om zomaar op de eerste de beste aanbieding in te gaan. Wilt u tot een goed besluit komen, dan is het raadzaam om altijd eerst offertes aan te vragen bij verschillende cv-installatiebedrijven. De prijsverschillen kunnen namelijk oplopen tot wel 40%. Als u hierboven uw postcode invult, ontvangt u kosteloos en vrijblijvend offertes van meerdere installateurs uit Apeldoorn en omgeving. Leg de prijzen naast elkaar en kies op uw gemak voor de beste deal.

Een installateur uit uw buurt

Een cv-ketel installateur in de buurt van Apeldoorn levert u verschillende voordelen op. Hij kan gemakkelijk bij u langskomen voor advies op maat. Daarnaast hoeft hij door de korte afstand weinig voorrijkosten te rekenen. Zo kunt u vertrouwen op een professioneel uitgevoerde installatie tegen een scherpe prijs.

Installatiebedrijven in Apeldoorn

Installatiebedrijven in Apeldoorn zijn doorgaans ook beschikbaar voor het plaatsen of vervangen van een cv-ketel in:

  • Epe
  • Nunspeet
  • Vaassen
  • Hoenderloo
  • Twello

Hr-ketels zijn energiezuinig

Bent u van plan om een nieuwe cv-ketel te kopen voor uw woning in Apeldoorn, dan is een hoogrendementsketel (hr) een goede keuze. Hr-ketels zijn zeer energiezuinig en hebben een rendement van meer dan 100%. Dat is goed voor het milieu en gunstig voor uw portemonnee.

Subsidie van de gemeente

Het installeren van bijvoorbeeld een hr-ketel kan extra voordelig uitpakken. De gemeente Apeldoorn stelt subsidie beschikbaar voor inwoners die hun huis energiezuiniger willen maken. U kunt in aanmerking komen voor een subsidie van € 500, € 750 of € 1000. Raadpleeg de gemeente voor voorwaarden en details.

Vraag offertes aan

Tussen de tarieven van cv-installatiebedrijven kan veel verschil zitten. Het is dan ook raadzaam om deze prijzen eerst met elkaar te vergelijken. Vraag nu offertes aan en bespaar fors op de uiteindelijke prijs van uw nieuwe cv-ketel in Apeldoorn.