Cv-ketel Amersfoort

Tarieven vergelijken

Wilt u een nieuwe verwarmingsketel in uw woning in Amersfoort? Dan loont het om eerst de prijzen hiervoor aan te vragen bij verschillende installateurs. Installatiebedrijven kunnen onderling sterk verschillende tarieven rekenen. Door hierboven uw postcode in te vullen, vraagt u in 1 keer offertes aan van maximaal 4 lokale cv-installateurs. Met de prijsopgaven die u ontvangt, kunt u slim vergelijken en vindt u de best geprijsde cv-ketel.

Voordelig bij u in de buurt

Een professionele cv-installateur kan u adviseren over het type ketel dat het beste bij uw woonsituatie past. Bovendien is een installateur bij u in de buurt weinig tijd kwijt aan transport, zodat de voorrijkosten op de cv-ketel offerte voordelig uitpakken. Zo profiteert u van een scherp tarief als u kiest voor een installatiebedrijf uit Amersfoort.

Installateurs in de regio

Ook als u in de regio van Amersfoort woont, kunt u uw cv-ketel laten plaatsen door installateurs uit deze plaats. Denk daarbij o.a. aan één van de volgende plaatsen:

  • Zeist
  • Nijkerk
  • Baarn
  • Leusden
  • Soest

Cv-ketels in vele soorten en maten

Cv-ketels zijn er in vele soorten en maten. Conventionele ketels zijn het voordeligst in aanschafprijs, maar met een iets duurdere hr-ketel bespaart u op termijn veel op de stookkosten. Heeft u weinig ruimte in uw woning in Amersfoort en zoekt u een compact toestel, dan kunt u het beste kiezen voor een combiketel. Deze cv-ketel levert warm water voor uw centrale verwarming én de warmwaterkranen in huis, zodat u geen losse boiler meer nodig heeft.

Duurzaamheidslening bij de gemeente

De gemeente Amersfoort ondersteunt inwoners bij hun keuze voor energiezuinige warmte in huis. Regelmatig biedt de gemeente de mogelijkheid om tegen een gunstig lage rente een bedrag te lenen voor bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel. Met uw jaarlijkse besparing op de stookkosten kunt u de lening stapsgewijs weer terugbetalen. Deze zogenaamde ‘Duurzaamheidslening’ is wisselend beschikbaar. Houd de website van de gemeente in de gaten, of vraag uw cv-installateur om advies.

Behaal tot 40% prijsvoordeel

Wilt u meer inzicht krijgen in de kosten voor een nieuw cv-toestel in uw situatie? Vraag dan nu vrijblijvend offertes aan en behaal tot wel 40% prijsvoordeel op uw nieuwe cv-ketel in Amersfoort.