Cv-ketel Alkmaar

Gratis offertes

Om de investering in een nieuwe cv-ketel voordeliger uit te laten pakken, raden wij u aan om eerst prijzen te vergelijken van meerdere installateurs bij u in de buurt. Dat kunt u doen door hierboven uw postcode in te vullen. U ontvangt dan gratis offertes van maximaal 4 installatiebedrijven uit Alkmaar of omgeving. De aanvraag is geheel vrijblijvend, dus u bepaalt zelf door welke installateur u uw nieuwe ketel laat plaatsen.

Advies op maat

Voor een nieuwe cv-ketel in Alkmaar kunt u het beste een cv-installateur uit uw omgeving inschakelen. Hij geeft u advies op maat over de mogelijkheden voor een nieuwe ketel, en kan bij onderhoud of reparaties snel ter plaatse zijn.

Installateurs in de regio Alkmaar

Cv-ketel installateurs uit Alkmaar nemen ook opdrachten aan in de regio. Een monteur komt ook bij u langs als u in één van de onderstaande plaatsen woont:

  • Bergen
  • Heiloo
  • Heerhugowaard
  • Egmond aan Zee
  • Zuid Scharwoude

Hr-ketel is populair

Heeft u in uw woning in Alkmaar een oudere cv-ketel, dan is het raadzaam om die ketel te vervangen voor een moderne hr-ketel. Dit toestel is zeer energiezuinig en daarom erg populair in Nederland. Hr-ketels maken efficiënt gebruik van de opgewekte warmte. Met een nieuwe hoogrendementsketel kunt u jaarlijks tot wel € 250 besparen op uw stookkosten.

Duurzaamheidslening

Inwoners van Alkmaar worden gestimuleerd om hun woning energiezuiniger te maken. De gemeente biedt een gunstige lening voor bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe cv-ketel. Dankzij deze duurzaamheidslening kunt u dus ook een energiezuinige hr-ketel laten plaatsen als uw eigen budget niet toereikend is. Met de jaarlijkse besparing op de stookkosten kunt binnen afzienbare tijd deze lening weer aflossen. Kijk op de website van de gemeente voor meer informatie.

Offertes vergelijken en tot 40% besparen

Cv-installatieurs rekenen verschillende prijzen voor het vervangen van een nieuwe ketel. Wij raden u aan om eerst die prijzen met elkaar te vergelijken. Door offertes aan te vragen bespaart u tot wel 40% op uw nieuwe cv-ketel in Alkmaar.