Hr-ketel offerte

De beste offerte voor een hr-ketel vindt u door hierboven uw postcode in te vullen. Door te kiezen voor de voordeligste offerte voor uw nieuwe hr-ketel bespaart u tot 40%.

Geheel vrijblijvend

Na uw postcode hierboven te hebben ingevuld, ontvangt u geheel vrijblijvend offertes van maximaal 4 verschillende cv-ketel installateurs. U kunt dan in alle rust de prijzen naast elkaar leggen, en zelf beslissen bij welke installateur u een nieuwe hr-ketel wilt kopen.

Onderdelen van een offerte

In een offerte doet een installatiebedrijf u een aanbieding om uw hr-ketel te mogen plaatsen. Het gaat daarbij met name om de prijzen voor materialen, en om de werkzaamheden van de monteur. Naast de kosten voor de ketel zelf, kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende onderdelen:

  • thermostaat
  • demonteren en afvoeren van uw oude cv-ketel
  • kosten van bijbehorende materialen, zoals de vulkraan, expansievat en gaskraan
  • voorrijkosten
  • arbeidsuren voor de monteur
  • btw

Wij raden aan om van tevoren goed met uw cv-installateur door te spreken wat er bij de totaalprijs is inbegrepen, en of u eventueel nog bijkomende kosten kan verwachten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Offertes vergelijken kan u 40% besparen

Om de beste offerte voor een nieuwe ketel te vinden, raden wij u aan om eerst verschillende prijsopgaven naast elkaar te leggen. Door offertes te vergelijken van verschillende installateurs, kunt u tot wel 40% besparen op de aanschaf van een hr-ketel.