Nieuwe cv-ketel in gerestaureerd huis

Cv-ketels die in een oud pand geplaatst worden, zorgen voor energiebesparing. Oude panden zijn namelijk vaak voorzien van oude cv-ketels die niet energiezuinig zijn. Daarom is het goed om deze door energiezuinige ketels te vervangen. Dit is ook gebeurd bij een woning uit 1905 in gemeente Hoogezand-Sappemeer.

Een pand uit 1905 aan het station in Hoogezand-Sappemeer heeft een flinke renovatie ondergaan. Het pand uit 1905 is gerenoveerd tot een laag energie-woning. Niet alleen werd de cv-ketel vervangen, maar ook werd de woning van goede isolatie voorzien. Hierdoor gaat er minder warmte verloren, waardoor er minder gestoken hoeft te worden.

Cv ketel laten vervangen

Het oude pand in Hoogezand-Sappermeer heeft een renovatie ondergaan en is inmiddels een laag energie-woning. Dit betekent dat er weinig energie nodig is om de woning te verwarmen. Een van de redenen hiervan is de nieuwe energiezuinige cv-ketel die geplaatst is. Een nieuwe cv-ketel gaat effici├źnter om met energie. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten, als u een nieuwe cv-ketel laat plaatsen. Dit zorgt voor lagere kosten van uw cv-ketel.

Cv-ketel Tilburg

Goede isolatie is het halve werk

Als uw woning niet goed geïsoleerd is, gaat er veel warmte verloren. Hierdoor moet u extra veel stoken om uw woning warm te houden. Uw cv-ketel installateur kan uw meer advies geven over goede isolatie voor uw woning. Op deze manier kan uw cv-ketel optimaal werken.

Cv ketel installateur

U kunt voor een cv-ketel installateur kiezen door cv-ketel offertes van meerdere installateurs aan te vragen. Op deze manier kunt u namelijk prijzen vergelijken en de beste prijs voor uw cv-ketel kiezen. Hiermee bespaart u tot wel 40% op uw cv-ketel. Als u na het vergelijken van offertes gekozen heeft voor een cv-ketel installateur, kunt u met uw installateur afspraken maken.

Rate this post