Energiezuinige cv-ketels gesubsidieerd

Hr-ketels en andere energiezuinige producten worden door de overheid gestimuleerd. De overheid stopt namelijk 12,5 miljoen euro in energiebezuinigende projecten. Dit budget is uiterlijk beschikbaar tot 1 december 2011.

Energiebesparende projecten Meer met Minder

De projecten waar de overheid geld voor beschikbaar stelt, zijn onder andere projecten van Meer Met Minder. Meer Met Minder kan u adviseren over de manier waarop u energiebesparende maatregelen kunt laten financieren door bijvoorbeeld de overheid.

Energiebesparende projecten blok-voor-blok

De overheid stimuleert ook de blok-voor-blok-aanpak. Een blok-voor-blok-aanpak houdt in dat er bij meerdere woningen tegelijkertijd een energiebezuinigingsmaatregel wordt genomen, bijvoorbeeld het grootschalig vervangen van cv-ketels door hr-ketels. Om te kijken of de blok-voor-blok-aanpak succesvol is, wordt er door minister Donner een pilot van vijf projecten gestart. Wanneer de pilots succesvol verlopen, zal de blok-voor-blok-aanpak landelijk ingevoerd worden.

Besparen op uw energierekening

Energiebesparende maatregelen zorgen ervoor dat u minder hoeft te stoken. Dit is goed voor het milieu. Daarnaast bespaart u op uw energierekening. Als u ook wilt besparen op uw energierekening, kunt u ook energiebesparende maatregelen nemen. U kunt bijvoorbeeld een energiezuinige cv-ketel laten plaatsen.

Uw cv-ketel vervangen

Als u uw cv-ketel wilt vervangen door een energiezuinige cv-ketel, kunt u cv-ketel offertes van meerdere installateurs aanvragen. Op deze manier kunt u prijzen vergelijken en de beste prijs voor uw cv-ketel kiezen.

Rate this post