Duurzame cv-ketel zonder subsidie

Nieuws hre-ketelHRe-ketels zijn energiezuinig genoeg om onder de subsidieregeling Duurzame Warmte te vallen. Inmiddels is deze subsidieregeling stopgezet door de Nederlandse overheid. Slechts 600 van de 2000 aanvragen uit 2011 voor de subsidieregeling hebben nog recht op deze regeling. Door het intrekken van de subsidie is er minder budget bij de overige consumenten om een HRe-ketel aan te aanschaffen.

HRe-ketel

Veel consumenten hebben onverwacht geen recht meer op de subsidieregeling voor de HRe-ketel. Dit type cv-ketel viel binnen de subsidieregeling omdat ze energiezuinig is. Met de aankoop van een HRe-ketel kunt u dan ook flink op uw stookkosten besparen.

Energie besparen

HRe-ketels zijn zoals gezegd zuiniger dan oudere cv-ketels. Er is op dit moment veel aandacht voor energiebesparing en een hoger rendement van cv ketels. Om die redenen is een HRe-ketel dus een goede keus. En niet alleen het milieu is belangrijk, het is ook prettig om minder te betalen voor energie.

HR-ketel

Valt de HRe-ketel zonder de subsidieregeling buiten uw budget? Dan is de HR-ketel wellicht een goede optie voor u. HR-ketels zijn net als de HRe-ketel een stuk energiezuiniger dan andere cv-ketels. Hierdoor kunt u alsnog besparen op energie en meewerken aan een beter milieu.

CV offertes vergelijken

Heeft u geen recht op subsidie, maar u wilt toch een HRe-ketel of HR-ketel? Dan is het verstandig om eerst cv-ketel offertes aan te vragen. Door prijzen met elkaar te vergelijken wordt het gemakkelijker om lagere prijzen te vinden waardoor een HRe-ketel wellicht toch binnen uw budget past.

5/5 - (1 stemmen)