Beste keuze cv-ketel

Cv-ketels zijn voortdurend in ontwikkeling. En elk jaar is het weer nuttig om te kijken welke cv-ketel de beste koop van het jaar is.

Beste cv-ketel 2010

Bij Cvketel-Weetjes kozen we als beste cv-ketel van 2010 de ATAG A244EC. Op een tweede plek kozen we de Remeha Calenta 28c.

De beste cv-ketel voor uw huis

Als u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel, zoekt u waarschijnlijk naar een ketel die in korte tijd voldoende warm water kan leveren om uw huis te verwarmen. De meeste huishoudens gebruiken het warme water uit de cv-ketel ook om warm te douchen en warm water uit alle kranen te kunnen tappen.

Rendement van cv-ketels

De laatste jaren is er ook steeds meer interesse in het rendement van cv-ketels. Hoeveel gas gebruikt uw cv-ketel eigenlijk om uw huis te verwarmen? En kan een nieuwe cv-ketel minder gas gebruiken voor evenveel warmte? Cv-ketels met een hoog rendement helpen u om jaarlijks veel geld te besparen op uw energierekening en ze zijn nog milieuvriendelijker ook. Een hr-ketel is altijd een slimme koop als u een nieuwe cv-ketel nodig heeft.

Prijzen van cv-ketels vergelijken

Bij het vergelijken van cv-ketels kijken we naar de eigenschappen van de cv-ketel zelf en hoeveel gebruiksgemak een gemiddeld huishouden van die cv-ketel heeft. Wilt u uw cv-ketel vervangen, dan spelen de kosten van de cv-ketel ook mee. We raden u aan om vóór het kopen van uw cv-ketel offertes te vergelijken van meerdere installateurs.

U kunt op Cvketel-Weetjes offertes voor uw cv-ketel vergelijken.

Rate this post